Студенти IV курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» успішно склали державні екзамени

Державна атестація випускників спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» традиційно проводиться у вигляді комплексного екзамену з теорії і практики обслуговування в готелях та  іноземної мови. Цього року проведення державних екзаменів відбулось в період з 15 січня до 18 січня 2024 р.

Екзаменаційна комісія у складі: голови ЕК – кандидата історичних наук, доцента кафедри готельно-ресторанної та курортної справи факультету туризму Олександра Новосьолова, секретаря ЕК – спеціаліста вищої категорії Наталії Максим’юк, членів ЕК – кандидата географічних наук, спеціаліста вищої категорії Світлани Павлюк та спеціаліста вищої категорії Галини Яцків, оцінювали теоретичну підготовку студентів, їх практичні навички і вміння та здатність застосовувати їх у фаховій діяльності.

Студенти успішно здали іспити та продемонстрували високий рівень здобутих у коледжі теоретичних знань та практичних умінь.Вкінці державних екзаменів Олександр Васильович Новосьолов звернувся до студентів з вітальним словом та запропонував їм продовжити навчання на факультеті туризму Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

Вітаємо наших випускників  IV курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» з успішною здачею державних екзаменів і побажаємо плідної професійної діяльності та успіхів у житті!!!

Разом до перемоги!