Міні-проєкт: «Фізика людини»

Відкрите практичне заняття «Міні-проєкт: «Фізика людини».»

7 березня 2024 року завідувач навчально-методичного кабінету, спеціаліст вищої категорії, викладач фізики і математики Василь Іванович Глушко провів для студентів першого курсу ГРС-11 спеціальності 241 – «Готельно-ресторанна справа» відкрите практичне заняття з дисципліни «Фізика і астрономія» на тему: «Міні-проєкт: «Фізика людини»».

Мета заняття: «Моя сила – в моїх знаннях». Під час заняття були презентовані в поєднанні з теорією практичні дослідження за різними темами, які показали, що саме фізика тісно пов’язана з вивченням людини.

Студенти підготували доповіді на різноманітні теми. Чупирчук Соломія розповіла про «фізику людини», Плитчук Марія про вплив атмосферного тиску на самопочуття людини, Вікторія Філипчук про здатність зорового сприйняття, Романюк Олександра описала ходу людини. Студенти у своїх доповідях показали, що всі процеси в організмі людини так чи інакше пов’язані з фізикою. Демонструючи досліди всі спільно переконалися, що «Фізика всюди».

Заняття проведено на високому професійному рівні, поставлена мета досягнута. Зміст заняття повністю відповідає вимогам навчальної програми та меті поставлених завдань.

Дякуєм Богу та ЗСУ за можливість навчати майбутнє покоління!!!