Навчально-методична робота

1. Вольвин Е. М. Методичні рекомендації для виконання семінарських занять з дисципліни «Основи менеджменту», 2015 р. –38 с

2. Вольвин Е. М. Методичні вказівки для проведення самостійної роботи з дисципліни «Рекламна діяльність в туризмі», 2015 р. – 31 с.

3. Вольвин Е. М. Методичні рекомендації для виконання курсових робіт з дисципліни «Основи менеджменту», 2017 р. – 15 с.

4. Яцків Г. Ю. Методичні рекомендації для самостійної роботи студентів з навчальної дисципліни «Іноземна мова (за професійним спрямуванням, англійська)» 2016 р. 24 с.

5. Яцків Г. Ю. Методична розробка практичних занять для студентів спеціальності 5.14010101 «Готельне обслуговування» на тему «У готелі» 2017р. 16с.

6. Яцків Г. Ю.Методичні рекомендації для проведення практичних занять з навчальної дисципліни «Іноземна мова готельного бізнесу» 2016 р. 32 с.

7. Микитин Л. М. Методичні рекомендації для виконання самостійних робіт з навчальної дисципліни «Кухня народів світу», 2015 р. – 18 с.

8. Микитин Л. М. Методичні рекомендації для виконання самостійної роботи з навчальної дисципліни «Організація та технологія обслуговування в готелях», 2017 р. – 64 с.

9. Воробель А.В. Методичні рекомендації до навчальної практики для студентів ІІІ курсу спеціальності “Біологія” / А.В. Воробель, Н.П. Долинко. – Івано-Франківськ: Вид-во Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, 2014. – 28 с.

10. Лояк Л.М. Технологія продукції харчування функціонального призначення / Л.М. Лояк / Навчальні програми фахових дисциплін варіативного циклу напряму підготовки «Готельно-ресторанна справа», спеціальностей «Готельна і ресторанна справа» та «Курортна справа» : Методичний посібник. – Івано-Франківськ : Фоліант, 2013. – С. 67–73.

11. Лояк Л.М. Організація ресторанного господарства: лабораторний практикум для студентів 2 курсу денної та заочної форм навчання. Навчально-методичне видання / Л.М. Лояк. – Івано-Франківськ: Вид-во «Фоліант», 2015. – 68 с.

12. Лояк Л.М.Інноваційні ресторанні технології: Навчально-методичне видання / Л. М. Лояк, – Івано-Франківськ : Видавець Кушнір Г.М., 2017. – 192 с. 19. Лояк Л.М. Стратегічні напрямки розвитку малого підприємництва в регіоні / Л.М. Лояк // Зб. наук. праць Черкаського держ. технол. ун-ту. Серія «Економічні науки» / У двох частинах / МОНмолодьспорт України ; Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2012. – Вип. 31. – Ч. I. – С. 191–195.

13. Лояк Л.М. Напрями інноваційного розвитку закладів готельноресторанного бізнесу / Л.М. Лояк // Готельно-ресторанний бізнес :
інноваційні напрями розвитку : Мат. міжнар. н.-п. конф. (Київ, 25–27 березня 2015 р.). – К. : НУХТ, 2015. – С. 168–170. – 0,2 друк. арк.

14. Лояк Л.М. Сучасні тенденції розвитку ресторанного господарства у м. Івано-Франківську / Р.П. Загнибіда, Л.М. Лояк // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції “Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі”, 22-23 березня 2017 р. – К.: НУХТ, 2017 р. – С. 11-13.

15. Лояк Л.М. Інноваційні ресторанні технології : Навчально-методичне видання / Л. М. Лояк, – Івано-Франківськ .

16. Оришко С. П. Методичні рекомендації для виконання семінарських занять з навчальної дисципліни « Туристичні комплекси» для вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації спеціальність « Готельне обслуговування».

17. Оришко С. П. Методичні рекомендації для виконання для виконання самостійної роботи з навчальної дисципліни « Туристичні комплекси» для вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації спеціальність « Готельне обслуговування».

18. Оришко С.П. Система управління процесами виробництва в сфері надання туристичних послуг / С.Оришко, В. Орлова // Zeszyt Naukowy Prac Ukrainoznawczych. – Gorzów Wielkopolski : Wydawnictwo naukowe Akademii im. Jakuba z Paradyźa, 2016. – S. 105–109.

19. Оришко С.П. Створення системи економічної безпеки туристичного підприємства / В.В. Орлова, С.П. Оришко // Туризм: реалії та перспективи сталого розвитку : Матеріали міжнародної науковопрактичної конференції ( Київ, 23–24 жовтня 2014 р.) / Голова редкол. С.В. Мельниченко. – К. : КНТЕУ, 2014. – С. 385–387. (0,2 д.а.)

20. Хомин В. М.Проектування дизайну: методичні рекомендації для студентів ІІ-ІV курсів Івано-Франківськ: Лілея НВ, 2016. – 16 с.

21. Хомин В. М. Етнодизайн: пошуки українського національного стилю. – Полтава, 2017. – С. 43-47