Освічена молодь – запорука процвітання України

 

21-лютого на спеціальності 241-“Готельно-ресторанна справа” відбувся захід з вручення дипломів випускникам 4-курсу та День відкритих дверей для майбутніх абітурієнтів.

Дипломи вручали заступник директора Івано-Франківського фахового коледжу з навчально-методичної роботи Ярослав Ярославович Никорак та завідувач навчально-методичним кабінетом “Готельно-ресторанна справа” Василь Іванович Глушко.

Никорак Ярослав Ярославович привітав випускників. Також ознайомив абітурієнтів щодо переваг та перспектив навчання на даній спеціальності. Світлана Миколаївна Павлюк – голова циклової комісії презентувала інформацію для абітурієнтів про спеціальність 241 – «Готельно-ресторанна справа».

Галина Юріївна Яцків — куратор випускників, подякувала своїй групі та їхнім батькам за спільну працю і розуміння. З словами подяки виступила випускниця Христина Мартищук. А також від імені батьків до слова була запрошена Дуленчук Галина Михайлівна.

На заході були присутні стейкхолдери: ГРК “Верховель”, RP “Магурка”. Віталій Тинкалюк – керівник відпочинкового комплексу “Магурка” звернувся до випускників і побажав їм успіхів у майбутній професії.

Віримо у Перемогу Дякуємо Богу та ЗСУ .