День фізичної культури та спорту України

Викладачі та студенти спеціальності “Готельно-ресторанна справа” Івано-Франківського фахового коледжу Прикарпатського національного університету ім.В.Стефаника вітають усіх з Днем фізичної культури та спорту України!!!

 

Традиційно в цей день у нас проводяться змагання між студентами всіх курсів, де молоді хлопці та дівчата мають можливість проявити свою фізичну підготовку, спритність та наполегливість. Сьогоднішнє свято-змагання розпочалось зі вступних слів ведучих, а також привітальних слів завідувача навчально-методичним кабінетом Глушка В. І. та заслуженого тренера Верховинщини Коржука В.В., котрі побажали всім учасникам та вболівальникам спортивного настрою та віри в перемогу.

Після цього студенти розділились на 4 команди по 6 учасників, вибрали капітанів команд та представились ( І курс – “Олімпійські верховинці”, ІІ курс – “Спортивні гуцулики”, ІІІ курс – “Непереможні” ІV курс – “СІА”) Викладачі коледжу вирішили підтримати студентів і також взяли активну участь у змаганнях. Далі Плитчук М. М., викладач фізичної культури, запросив усіх учасників на спортивний майданчик для проведення різних естафет, зокрема “Мішана естафета 4 по 100 м” для хлопців та дівчат, “Біг 60 м” для дівчат, “Біг 100 м” для хлопців та різноманітні естафети з м’ячами.

Вкінці естафет 2 команди, за участю студентів та викладачів, зіграли міні-футбол. Вболівальники отримали від сьогоднішніх змагань величезне задоволення та позитивні емоції , а учасники черговий раз довели свою високу фізичну підготовку.

Дякуємо всім за активно проведений день та заряд енергії😄


Всім шанувальникам здорового способу життя бажаємо міцного фізичного здоров’я, олімпійського довголіття, спортивних та життєвих перемог!!!