Захист виробничої практики студентів 4-курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

28 грудня відбувся захист виробничої практики студентів 4-го курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».

Метою виробничої практики є закріплення знань з теоретичних курсів циклу професійної і практичної підготовки та залучення наших студентів до виробничої діяльності для підготовки майбутніх фахівців у сфері готельно-ресторанного бізнесу.

З вітальним словом до здобувачів освіти звернулася заступник директора з навчально-виробничої роботи Марта Чупровська та керівник-методист Наталія Максим’юк.

Також на захисті практики були присутні: голова ЦК спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Світлана Павлюк, завідувач навчально-методичним кабінетом Василь Глушко.

Студенти підготували презентації з демонстрацією своїх робіт й матеріалів практики та на високому рівні захистили їх. За період проходження практики з 13.11.23р. по 24.12.23р. студенти успішно виконали поставлені завдання та отримали позитивні відгуки від баз практики.