Стандартизація в готелях і ресторанах
- Міжнародні, національні, регіональні організації зі стандартизації
- Сутність стандартизації.Стандартизація термінів у галузі сертифікації.
- Міжнародна, національна, міжгалузева та галузева стандартизація готельно-ресторанних послуг
- Стандарти обслуговування в готелях
- Національна система стандартизації готельно-ресторанних послуг
- Стандарти якості обслуговування в світовому готельному господарстві
- Категорії та класи готелів і ресторанів
- Міжнародні стандарти якості готельних послуг
- Сертифікація готельних послуг – складова стандартизації готелів і ресторанів
- Стандартизація і сертифікація послуг як інструменти якості обслуговування в Україні
- Державна політика в сфері стандартизації
- Особливості та рівні стандартизації готельних послуг
- Міжнародні стандарти обслуговування в закладах розміщення
- Стандарти обслуговування в ресторанних комплексах
- Система стандартизації в Україні та її роль для розвитку готелів
- Стандарти обслуговування в готельно-ресторанних комплексах
- Стандартизація готелів України
- Нормативно-правове регулювання сфери готельно-ресторанного господарства
- Національна система стандартизації послуг
- Міжнародні стандарти обслуговування в готелях.
Основи менеджменту
1.Роль менеджера в управлінні сучасною організацією.
2.Значення лідерства в менеджменті.
3.Аналіз необхідних якостей сучасного керівника.
4.Суть управлінського ріщення і етапи його прийняття.
5.Сучасні підходи управління персоналом.
6.Тайм-менеджмент поняття,сутність та призначення.
7.Управління підприємством в кризових умовах.
8.Призначення матеріальногоі нематеріального стимулювання.
9.Особливості менеджменту в туризмі.
10.Менеджмент інновацій – суть,особливості та тенденції.
11.Вплив факторів бізнес-середовища на діяльність підприємства.
12.Контролінг у менеджменті.
13.Роль само менеджменту в кар’єрі та особистому житті.
14.Бізнес планування в розвитку організації.
15.Сучасні інформаційні системи в менеджменті.
- Комунікаційна структура організації та її ефективність.
17.Маркетингова діяльність в системі менеджменту.
18.Теорії поведінки особистості в організації.
19.Роль управлінького обліку в менеджменті.
20.Роль держави в створенні середовища для реалізації проектів.