Навчальна практика спеціальності 241- «Готельно-ресторанна справа»

У студентів 2 курсу спеціальності 241 – «Готельно-ресторанна справа»
завершилася їхня перша навчальна практика, яка тривала з 10 по 16 червня.
Метою практики було вивчення типів і класів підприємств готельного і
ресторанного господарства, їхньої інфраструктури, а також особливостей їх
господарської діяльності. Крім теоретичних занять в коледжі, студенти разом
з керівником-методистом практики, викладачем профільних дисциплін
Світланою Павлюк відвідали ЛОК «Верховина» – один з закладів дитячого
санаторного типу області.
ДЗСТ Лікувально-оздоровчий комплекс "Верховина" розташований в
селищі Верховина. Рік заснування – 1967. Директор закладу – Шипчук
Василь Васильович. На території комплексу є 2 житлових корпуси, їдальня,
кафе, укриття, альтанки, басейн під відкритим небом, соляна кімната,
стадіон.
Під час практики студенти дізналися і побачили багато нового.
Висловлюємо велику подяку керівнику закладу – Шипчуку Василю
Васильовичу, який є стейкхолдером спеціальності 241 – «Готельно-
ресторанна справа», а також Білінському Павлу Борисовичу за проведену
виробничу екскурсію територією ЛОК «Верховина».