На другому курсі спеціальності 241 – «Готельно-ресторанна справа»
відбувся захист навчальної практики. Основною метою практичної
підготовки студентів є систематизація і розширення теоретичних навиків
самостійної роботи у розв’язанні конкретних економічних, організаційно-
управлінських, господарських, комерційних, інвестиційних завдань, які
входять в коло обов’язків фахівця сфери ресторанно-готельного
господарства.
Навчальна практика логічно продовжує процес теоретичного навчання
та сприяє формуванню професійно значимих умінь та навичок, психологічної
готовності до виконання обов’язків на робочих місцях у підприємствах
готельного господарства та закладах харчування.
На захисті практики студенти у формі презентацій представили свої
доробки, які ними були зроблені впродовж тижня на практиці. Звіт
відображав результати теоретичної та практичної діяльності студентів.
Студенти під час проходження практики виконували індивідуальне завдання
у групі 5 осіб, яке тісно пов`язане з питаннями організації та технології в
готельному та ресторанному господарстві.