26 квітня 2024 року студенти третього курсу спеціальності 241-
«Готельно-ресторанна справа» розпочали виробничу практику.
Головним завданням виробничої практики для студентів спеціальності
«Готельно-ресторанна справа» є поглиблення набутих теоретичних знань
шляхом ознайомлення із роботою закладів та підприємств і технологіями
надання основних і допоміжних послуг, вивчення досвіду роботи відділів і
служб, опанування механізмів та форм організації управління.
Зі вступним словом виступила заступник директора з навчально-
виробничої роботи Марта Ярославівна Чупровська, яка ознайомила
студентів із наказом щодо організації та проведення практики та
проінформувала студентів про їх керівників-методистів від коледжу.
Інженер з техніки безпеки Тетяна Петрівна Клубочкина провела
вступний інструктаж з техніки безпеки, а також зауважила про важливість
дотримання правил поведінки у разі надзвичайної ситуації в умовах
воєнного стану. Під час своїх виступів вони наголосили на важливій
передумові формування професійної компетенції в навчально-освітньому
процесі студентів через виробничу практику.
Керівник-методист практики Лілія Миколаївна Микитин ознайомила
студентів з методичними рекомендаціями та програмою виробничої
практики, а також з документацією, яка повинна бути сформована та подана
на захисті практики.