19 листопада 2021 року відбулась настановча нарада щодо організації та проведення виробничої(технологічної) практики для студентів ІV курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа». Зі вступним словом виступила заступник директора з навчально-виробничої роботи Марта Ярославівна Чупровська, яка ознайомила студентів із наказом щодо організації та проведення практики та проінформувала студентів про їх керівника-методиста від коледжу. Керівник практики Світлана Миколаївна Павлюк ознайомила студентів з методичними рекомендаціями та програмою виробничої (технологічної) практики, а також розповіла про відповідну супутню документацію, яка повинна бути сформована та подана на захисті практики. Крім того, Світлана Миколаївна Павлюк, як голова циклової комісії професійної та практичної підготовки (спеціальність «Готельно-ресторанна справа»), провела вступний інструктаж з техніки безпеки та ознайомила студентів із правилами поведінки на базах практики (ПП «Водограй Карпат», ПП «Магурка», Панорама «Верховель» та ін. ) в умовах карантину.